Logo Korendijk
Ontwerp-wijzigingsplan Leeheerengorzenpolder Goudswaard, Korendijk

Burgemeester en wethouders van Korendijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 december 2013 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp-wijzigingsplan Leenheerengorzenpolder Goudswaard ter inzage ligt.

Het plan

Het ontwerp-wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de planologische bestemming ‘agrarisch’ gewijzigd wordt in ‘natuur’. Daardoor wordt het mogelijk om van de Leenheerengorzenpolder natte natuur te maken.

Inzien

Het ontwerp-wijzigingsplan Leenheerengorzenpolder Goudswaard als vervat in het GML-bestand NL.IMRO.0588.BPBGA13WP0114-ON01, bestaande uit een toelichting met daarbij behorende stukken, regels en een verbeelding (plankaart) ligt vanaf 16 december 2013 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Voorstraat 31 te Piershil. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.30 tot 16.00 uur en vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. Het bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Een link naar deze website en het plan is te vinden op de gemeentelijke website www.korendijk.nl onder de rubriek Visie en Beleid en de subrubriek Bestemmingsplannen in procedure.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp-wijzigingsplan indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Korendijk, postbus 3708, 3265 ZG Piershil, onder vermelding van zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Leenheerengorzenpolder Goudswaard.

Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw K.D. Mooiaart-Bogerman van de afdeling Dienstverlening. Zij is op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar via telefoonnummer 0186-697777.

Het indienen van zienswijzen via de e-mail is niet mogelijk.

Piershil, 13 december 2013

Naar boven