Logo Winterswijk
Vastgesteld wijzigingsplan (Vivaldi) Haartweg 2, Winterswijk

Vastgesteld wijzigingsplan art. 3.6 Wro Haartweg 2 Winterswijk (Vivaldi)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van 11 december 2013 tot en met woensdag 22 januari 2014 ter inzage ligt het vastgestelde wijzigingsplan ten behoeve van de wijziging van de bestemming van het perceel Haartweg 2 ten behoeve van de uitbreiding van het restaurant.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25 en is in te zien in op de website van de gemeente onder Wonen en leven > Ruimtelijke ordening > Buitengebied > Wijzigingsplannen bestemmingsplan buitengebied > Vastgestelde wijzigingsplannen. Het plan is tevens in digitale vorm raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de beroepstermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door: belanghebbenden die tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Naar boven