Logo Heerde
Aanpassing Welstandsnota Heerde door toevoeging met Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk, Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.42 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad op 11 november 2013 het Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk als onderdeel van de Welstandsnota gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is vastgesteld conform het hierop betrekking hebbende raadsbesluit en de daarbij behorende stukken.

Het Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk als onderdeel van de Welstandnota Heerde voorziet in een toetsingskader voor de in het bestemmingsplan Bedrijven- en sportterreinen Heerde opgenomen ontwikkelingen. De aanpassing geldt voor de gehele planperiode van het bestemmingsplan (10 jaar).

Inzagetermijn

Het Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk treedt in werking op 11 december 2013 en ligt met ingang van die datum gedurende zes weken op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage in het gemeentehuis te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. Het Stedenbouwkundig ontwerp en Beeldkwaliteitsplan Hoornse Enk is ook digitaal te raadplegen op www.heerde.nl .

10 december 2013,

Het college van Heerde, W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, burgemeester

B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven