Logo Heerde
Bestemmingsplan Kamperweg 25, Heerde

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder (bestemmingsplan Kamperweg 25)

Het college van Heerde maakt ingevolge het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat zij het voornemen heeft een hogere grenswaarde vast te stellen van 53 dB voor de nieuwe woning binnen de bestaande hoofdschil op het perceel Kamperweg 25 te Heerde, kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie A, nummer 2707.

Uit het akoestisch onderzoek van Wensink Akoestiek en milieu met werknummer 2013155.RO1 en gedateerd op 28 november 2013, is gebleken dat de geluidsbelasting op de gevel van de nieuwe woning hoger is dan de voorkeursgrenswaarde van 48 dB, vanwege het wegverkeerslawaai van de Kamperweg en de A50. De maximale ontheffingswaarde van 63 dB wordt niet overschreden. Het college is daarom voornemens een hogere grenswaarde van 53 dB vast te stellen.

Inzagetermijn

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 11 december 2013 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur voor een ieder analoog ter inzage op het gemeentehuis te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarde Wet geluidhinder kenbaar maken bij het college van Heerde, Postbus 175, 8180 AD Heerde. Ook bestaat de mogelijkheid voor een belanghebbende om gedurende genoemde termijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer H. de Muinck van het team Ontwikkeling, telefoon (0578) 699494.

10 december 2013

Het college van Heerde, W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen, burgemeester

B. van Zuthem, gemeentesecretaris

Naar boven