Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle en Heers-Westervelden’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 15 februari 2013 tot en met 28 maart 2013 het onderstaande bestemmingsplan met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en tevens via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Zandoerle en Heers-Westervelden’.

Naam

Bestemmingsplan Zandoerle en Heers-Westervelden

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in een geactualiseerde regeling met bijhorende verbeelding en de mogelijkheid tot het oprichten van vier nieuwe woningen op de locaties: perceel naast Zandoerle 23 (kadastraal bekend:G 942),

Perceel naast Zandoerle 6 (kadastraal bekend: G 207), perceel naast Banstraat 5 (kadastraal bekend: G 908) en Heerseweg 141.

Het gebied wordt globaal begrensd in:

  • Zandoerle door de percelen gelegen aan:

    • het zuidelijke gedeelte van de Zandoerleseweg;

    • Zandoerle; en

    • het noordelijke gedeelte van de Banstraat;

  • Heers-Westervelden door de percelen ten zuiden van Heers en ten oosten van de Heerseweg, de A67, Westervelden en Westerveldseweg.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 13 februari 2013

Naar boven