Logo Emmen
Omgevingsvergunning uitgebreide procedure Noordveenkanaal nz 72/73, Emmen

Het college van burgemeester en wethouders van Emmen deelt mee dat een omgevingsvergunning is verleend voor het veranderen van een inrichting voor het houden van vleeskuikens. Het betreft de inrichting op het perceel Noordveenkanaal NZ 72 en 73 te Nieuw-Weerdinge, kadastraal bekend gemeente Emmen, Sectie AC, nummer(s) 108, 109 en 167. De aanvraag is geregistreerd onder zaak-10063 en heeft als planid NL.IMRO.0114.2013022-V701.

De aanvraag betreft een meervoudige aanvraag, bestaande uit de onderdelen ‘bouwen’, ‘milieu’ en ‘afwijken van het bestemmingsplan’. Er is sprake van onlosmakelijke samenhang tussen de verschillende activiteiten. Het betreft geen gefaseerde- of deelaanvraag. De aanvraag is ingediend in verband met de voorgenomen nieuwbouw van een vleeskuikenstal.

De besluiten met bijbehorende stukken liggen vanaf woensdag 11 december 2013 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage tijdens kantooruren van 8.30 tot 16.30 en donderdags van 8.30 tot 19.00 uur bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Het besluit en bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tegen bovenstaande besluiten, die conform afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn voorbereid, binnen 6 weken na datum van terinzagelegging, dat wil zeggen de dag na publicatie in deze krant, een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Tevens kunt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland verzoeken van een voorlopige voorziening.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Naar boven