Logo Zoeterwoude
Ontwerp-omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen Europaweg 2A–2B, Zoeterwoude

Burgemeester en wethouders van Zoeterwoude maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens zijn vergunning te verlenen voor de volgende locatie en activiteit:

  • Europaweg 2A en 2B; het realiseren van twee nieuwe woningen inclusief parkeermogelijkheden, twee aanlegsteigers en een ontsluitingsweg naar de Europaweg.

De (ontwerp-)omgevingsvergunning wordt verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a sub 3e, van de Wabo, waarvoor een (ontwerp-)verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig is.

De aanvraag, de ontwerp-vergunning, de ontwerp-vvgb en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 december 2013 gedurende zes weken (tot en met 22 januari 2014) ter inzage in het gemeentehuis te Zoeterwoude, en zijn elke werkdag in te zien van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 16.00 tot 19.00 uur.

Tijdens de periode van terinzageligging kunnen zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan burgemeester en wethouders van de gemeente Zoeterwoude, Postbus 34, 2380 AA Zoeterwoude. Mondelinge zienswijzen kunnen worden ingebracht na telefonische afspraak met W. ter Horst, telefoonnummer: 071-5806302 (tussen 9.00 uur en 12.00 uur).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerp-vergunning en men belanghebbende is.

Naar boven