Logo Werkendam
Ontwerpbestemmingsplan Dussendijk 4, Dussen, Werkendam

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 6 december 2013 ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Dussendijk 4, Dussen

Het plan heeft betrekking op het realiseren van twee woningen ter vervanging van 1 verouderde woning op het perceel.

Het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.0870.05BP1069KDDUSDIJK4-ON01) ligt vanaf vrijdag 6 december tot en met 16 januari 2014 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage bij het servicecentrum op het gemeentehuis van Werkendam. De stukken zijn ook in te zien via www.werkendam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging heeft iedereen de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad van Werkendam, Postbus 16, 4250 DA Werkendam.

Ook heeft u de mogelijkheid mondeling uw zienswijze binnen deze termijn kenbaar te maken. Voor het maken van een afspraak daarvoor kunt u contact opnemen met Rianne de Graaf van de unit Ruimte via telefoonnummer 0183-507342 of per e-mail rianne.de.graaf@werkendam.nl

Anterieure overeenkomst in het kader van het bestemmingsplan Dussendijk 4, Dussen

Burgemeester en wethouders geven op grond van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening kennis dat de gemeente Werkendam met de initiatiefnemer van het plan voor de realisering van twee woning op het perceel aan de Dussendijk 4 in Dussen een anterieure overeenkomst heeft gesloten waarin onder andere waarborgen zijn opgenomen voor de economische uitvoerbaarheid van het plan.

Werkendam, 5 december 2013

Naar boven