Logo Landgraaf
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Dormigveld’, Landgraaf

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Dormigveld’ ter inzage ligt. Het plangebied is gelegen ten noord-oosten van Schaesberg en wordt aan de noordzijde begrensd door de Op de Heugden, Op den Driessen en bij de middelbare school. Aan de westzijde grenst het plangebied aan de begrenzing van de beheersverordening De Streep aan de Graaf Johan Frederikstraat en aan de Cortenbachstraat/spoorlijn. De zuidzijde wordt begrensd door de Cortenbachstraat, de Binsfeldstraat en deels de Eijkhagenlaan. Aan de oostzijde grenst het plangebied aan het Eijkhagenbos. Het ontwerp bestemmingsplan betreft een beheerplan, waarmee de bestaande situatie wordt vastgelegd en waarbinnen geen nieuwe ontwikkelingen worden voorzien.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Dormigveld’, met IDN NL.IMRO.0882.BPDORMIGVELD02001-ON01, ligt met ingang van 14 februari 2013 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage bij de balie Grondzaken van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf. Het ontwerp bestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.landgraaf.nl onder ‘Ruimtelijke Plannen’. Het ontwerp bestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging zijn zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken schriftelijk kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 045–5695222.

Naar boven