Logo Aalten
Notitie Reikwijdte en Detailniveau Gendringseweg 9 te Aalten

Maatschap Van de Wolfshaar is van plan het varkensbedrijf aan de Gendringseweg 9 te Aalten uit te breiden. Er is sprake van de voorbereiding van een herziening van het bestemmingsplan voor deze locatie. Ter voorbereiding op dat besluit en andere noodzakelijke beschikkingen (in het kader van de Wet milieubeheer/Natuurbeschermingswet) moet een milieueffectrapportage worden opgesteld.

Als voorbereiding van de milieueffectrapportage is een ‘Notitie reikwijdte en detailniveau Gendringseweg 9 te Aalten’ opgesteld.

Inzien

De notitie is met ingang van vrijdag 6 december 2013 gedurende een termijn van vier weken te bekijken via onze website www.aalten.nl onder AaltenActueel/bekendmakingen. U kunt deze notitie ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor, locatie Stationsstraat 8 in Aalten.

Zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp van de notitie naar voren brengen bij burgemeester en wethouders.

Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Aalten, Postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze NRD Gendringseweg 9 te Aalten’.

Informatie

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team Ruimte en Economie, telefoonnummer (0543) 49 31 51.

Naar boven