Logo Rotterdam
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan ‘KOZ Aleyda van Raephorstlaan’, Rotterdam

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek maakt bekend dat vanaf 15 februari 2013 gedurende een periode van zes weken op werkdagen (dus tot en met 28 maart 2013) het ontwerp van het bestemmingsplan “KOZ Aleyda van Raephorstlaan” (met bijbehorende stukken) voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de secretarie van de deelgemeente Hillegersberg- Schiebroek, Argonautenweg 23.

Het ontwerp-bestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken kunnen dan vervolgens worden geraadpleegd in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Het projectbestemmingsplan ziet toe op de nieuwbouw van een onderwijs/zorgaccommodatie onder de naam accommodatie voor Kind Onderwijs en Zorg (KOZ). Het KOZ is voorzien op de locatie van het huidige Albedacollege aan de Aleyda van Raephorstlaan 245.

Gedurende bovengenoemd termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, postbus 34020, 3005 GA Rotterdam. Tevens kunnen gedurende deze termijn door een ieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, doen ten kantore van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze servicebalie via het telefoonnummer 010-4615561.

Rotterdam, 13 februari 2013

De secretaris van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek Dr.H. Keizer

Naar boven