Logo Neder-Betuwe
Ontwerpomgevingsvergunning bouwen bedrijfspand, oprichten inrichting en aanleggen twee in/uitritten, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet Algemene Bepalingen omgevingsrecht bekend, dat van 28 november 2013 tot en met 8 januari 2014 bij de balie van het Omgevingsloket in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden en bij de balie in het gemeentehuis in Tiel voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp-omgevingsvergunning.

Deze omgevingsvergunning is voorbereid voor het ontvangen voor het bouwen van een bedrijfspand met kantoor, het oprichten van een inrichting en het aanleggen van twee in/uitritten op het perceel (tussen de Diepert en Medelsestraat ter hoogte van Medelsestraat 9a) Echteld, kadastraal Echteld sectie H nr. 232,464, 693, 783 en 784.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerp omgevingsvergunning kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij burgemeester en wethouders, t.a.v. de afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken via de bouwbalie van de gemeente Neder-Betuwe.

Opheusden, 22 november 2013.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven