Logo Culemborg
Ontwerp omgevingsvergunning 12 woningen Lanxmeer, ‘Werfterp noord’, Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 2.10 Crisis- en herstelwet en 3:12, tweede lid Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerp omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken met ingang van 5 december 2013, gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250.

U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’/’bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het project betreft de bouw van 12 grondgebonden woningen voor het plangebied gelegen op de hoek van de Ina Boudier Bakkerstraat en Multatulilaan in de wijk Lanxmeer. In het ontwerp besluit worden de afwijkingen ten aanzien van het bestemmingsplan uiteengezet.

Ter inzage

Binnen de aangegeven periode kunt u, uw zienswijze schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg, postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen of nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met onze medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, bereikbaar onder nummer 0345 – 477700.

Datum 4 december 2013.

Naar boven