Logo Aalburg
Ontwerpbestemmingsplan ‘Wielstraat en omgeving’ te Veen, Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 5 december 2013 tot en met woensdag 15 januari 2014 het volgende ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

Het plangebied van dit bestemmingsplan bestaat uit de gronden gelegen aan de Grotestraat 64 en 66, de Tuinstraat oneven nummers en even nummers t/m nummer 24, de Wielstraat, de Maasdijk oneven nummers van nummer 401 t/m nummer 433 en De Eng 2 te Veen.

Het bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het genoemde plangebied. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het gemeentebrede bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Op dit bestemmingsplan is de Crisis en Herstelwet van toepassing.

Terinzagelegging

Binnen de genoemde termijn kan tijdens de openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van het ontwerpbestemmingsplan bij de balie “Bouwen en Milieu”. U vindt het Aalburgloket aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg.

Gedurende deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Wielstraat en omgeving’ te Veen is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke internetpagina www.aalburg.nl .

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Wielstraat en omgeving’. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698700.

Wijk en Aalburg, 4 december 2013

Naar boven