Logo Lisse
Vooraankondiging bestemmingsplan crematorium, Lisse

Wij zijn een bestemmingsplan aan het voorbereiden voor de locatie die kadastraal bekend is als gemeente Lisse sectie B, 2800, 2801 (gedeeltelijk) en 3281. Het gaat om de locatie Achterweg-Zuid 62 en 60. Hier zijn een overbodig geworden agrarisch handels- en exportbedrijf en een bedrijfswoning gevestigd. De agrarische bedrijfsbebouwing wordt helemaal gesloopt en er zal een nieuw crematorium worden gebouwd. De agrarische bedrijfswoning wordt afgescheiden en zal een burgerbestemming krijgen. Vandaar de naam van het bestemmingsplan ‘Crematorium Duin- en Bollenstreek’.

In dit stadium van de procedure heeft u (nog) geen gelegenheid om zienswijzen naar voren te brengen. Ook wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Als het ontwerpbestemmingsplan klaar is, leggen wij dat ter inzage. De kennisgeving hiervan publiceren wij in onze gemeenterubriek in het Witte Weekblad, in de Staatscourant en op www.lisse.nl. Op dat moment bestaat de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Lisse, 4 december 2013

College van burgemeester en wethouders

Naar boven