Verleende ontheffing aan de Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor het beheer van verschillende populaties reeën in heel Zuid-Holland

Onderwerp

Omgevingsdienst Haaglanden maakt bekend dat een ontheffing ingevolge de Flora- en faunawet is verleend aan de Faunabeheereenheid Zuid-Holland voor het beheer van verschillende populaties reeën in heel Zuid-Holland.

Bezwaar

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na de toezending of uitreiking aan de geadresseerde(n). Alleen wanneer bezwaar is ingesteld en met toepassing van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht hierover een voorlopige voorziening wordt getroffen, wordt deze inwerkingtreding geschorst.

Tot 6 weken na de inwerkingtreding van deze beschikking kunnen belanghebbenden een bezwaarschrift indienen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, t.a.v. het Awb-secretariaat, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag onder vermelding van het kenmerk ODH-2013-00007561. Omdat de ontheffing op 3 december 2013 is verzonden naar de aanvrager van de ontheffing, loopt de termijn voor het indienen van een bezwaarschrift tot en met 14 januari 2014. Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Voor de behandeling van het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Inzage

U kunt de beschikking en de overige relevante stukken vanaf 9 december 2013 tot en met 20 januari 2014 inzien op werkdagen:

  • bij de Omgevingsdienst Haaglanden, tijdens kantooruren (na telefonische afspraak), Zuid-Hollandplein 1 te Den Haag, tel.nr. (070) 218 99 02;

  • in alle gemeentehuizen van Zuid-Holland, voor openingstijden zie website betreffende gemeente.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Toetsing & Vergunningverlening Milieu, e-mailadres: vergunningen@odh.nl.

ODH/418

Naar boven