Logo Dordrecht
Omgevingsvergunning Timorstraat 22, 4202 MA te Gorinchem, Dordrecht

Omgevingsrecht

Kennisgeving ontwerpbeschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht / Waterwet
Onderwerp

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland hebben op 4 juni 2013 een aanvraag om een omgevingsvergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en een aanvraag om watervergunning ingevolge de Waterwet ontvangen van Promelca B.V. De aanvragen betreffen het veranderen van de inrichting, gelegen aan de Timorstraat 22, 4202 MA te Gorinchem. De verandering betreft een uitbreiding van de productiecapaciteit door middel van het naast de bestaande fabriek realiseren van een nieuwe productiefaciliteit. De verandering van de inrichting zal in 2 fases worden gerealiseerd.

De eerste fase omgevingsvergunning betreft het veranderen van een inrichting en het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan.

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Rijkswaterstaat hebben het voornemen om de gevraagde eerste fase omgevingsvergunning en watervergunning te verlenen.

Inzage

U kunt de aanvragen, de ontwerpbeschikkingen (het ontwerp van de beschikking zoals deze eruit zal zien indien er geen zienswijzen en/of adviezen worden ingebracht) en andere ter zake zijnde stukken inzien van 5 december 2013 tot en met 16 januari 2014:

  • bij Rijkswaterstaat, Boompjes 200 te Rotterdam, van 9.00 uur tot 17.00 uur;

  • in het Informatiecentrum, Stadhuisplein 1 te Gorinchem,

  • op maandag tot en met woensdag van 8.30 uur tot 16.30 uur;

  • op donderdag van 8.30 uur tot 19.30 uur, en

  • op vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur.

  • bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, van 8.30 uur tot 16.00 uur, Noordendijk 250 te Dordrecht, telefoon: (078) 770 85 85.

Zienswijzen

Binnen zes weken na de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd, kan eenieder daarover schriftelijk zienswijzen inbrengen bij Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, namens dezen de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling zienswijzen in te brengen. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de behandelend ambtenaar, de heer P.M.W. van Tilborg, telefoon: (078) 770 85 85. Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl .

Naar boven