Logo Ommen
Bestemmingsplan ‘Woning Hammerweg’, Ommen (weigering vaststelling)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen maken ingevolge artikel 3.8 juncto van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Woning Hammerweg’ (NL.IMRO.0175.20111005001-on01), ingevolge het raadsbesluit van 17 oktober 2013 niet is vastgesteld. Het (ontwerp)bestemmingsplan ‘Woning Hammerweg’ heeft betrekking op een perceel grond aan de Hammerweg te Ommen nabij nr. 38. Het bestemmingsplan was opgesteld om de bouw van een vrijstaande woning op genoemd perceel mogelijk te maken.

Informatie en procedure

Het raadsbesluit, het (ontwerp)bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf 4 december 2013 gedurende zes weken ter inzage, tijdens openingstijden, bij de publieksdienst in het gemeentehuis, Chevalleraustraat 2 te Ommen. Het raadsbesluit, het (ontwerp)bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal in te zien via internet: www.ommen.nl .

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen het besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ingediend binnen een termijn van zes weken, ingaande de dag na de datum waarop de stukken ter inzage zijn gelegd. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als u beroep instelt kunt u de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak, per afzonderlijke brief, verzoeken om het betreffende besluit te schorsen of om een andere voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het besluit van de gemeenteraad van de gemeente Ommen treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven