Logo Renkum
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Ridder Robertlaan 15-17, 2014, Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor de percelen aan de Ridder Robertlaan 15 en 17 in de wijk Kievitsdel te Doorwerth.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk op het perceel tussen bestaande woningen aan de Ridder Robertlaan 15 en 19. De te bouwen woning zal huisnummer 17 krijgen. Omdat een klein deel van het bouwvlak van de bestaande woning aan de Ridder Robertlaan 15 op het huidige kadastrale perceel 2107 ligt waarop de toekomstige woning aan de Ridder Robertlaan 17 komt te liggen is deze woning met perceel ook meenomen in dit bestemmingsplan. Voor de woning aan de Ridder Robertlaan 15 wijzigt het bestemmingsplan niets ten opzichte van het huidig geldende bestemmingsplan.

Het plangebied ligt in het noorden van de wijk Kievitsdel. Het gaat om de kadastrale percelen bekend als gemeente Doorwerth, sectie C, nummers 2107, 2108 en 4087, welke samen twee bouwkavels vormen aan de Ridder Robertlaan 15 en 17. De percelen worden globaal begrensd door de woningen met tuinen aan de Ridder Robertlaan 19 in het westen, de Utrechtseweg 420 tot en met 424 in het noorden, de Van Aldenburglaan 1 en 3 in het oosten en de weg de Ridder Robertlaan in het zuiden.

De verwachting is dat het bestemmingsplan binnen drie maanden in ontwerp ter inzage wordt gelegd. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd kunt u stukken inzien. Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage en kunt u ook geen zienswijze indienen ten aanzien van het voornemen het bestemmingsplan te gaan wijzigen.

Naar boven