Logo Renkum
Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Van Borsselenweg 4a, 2014, Renkum

Het college van burgemeester en wethouders maakt op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Van Borsselenweg 4a te Oosterbeek.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een nieuwe woning mogelijk op het perceel aan het einde van het doodlopende gedeelte van de Van Borsselenweg naast de woning aan de Van Borsselenweg 4. De te bouwen woning zal huisnummer 4a krijgen. Op het perceel ligt op grond van het huidig geldende bestemmingsplan al een wijzigingsbevoegdheid om een nieuwe woning te kunnen bouwen.

Het plangebied ligt in het westen van Oosterbeek. Het gaat om het kadastrale perceel bekend als gemeente Oosterbeek, sectie E, nummer 1040. Het terrein wordt globaal begrensd door de woningen met en tuinen aan de Van Borsselenweg 4 en 6a in het zuiden, de Van Lennepweg 14, 16 en 18 in het oosten, de Utrechtseweg 254 en 256 in het noorden en de weg de Van Borsselenweg in het westen.

De verwachting is dat het bestemmingsplan binnen drie maanden in ontwerp ter inzage wordt gelegd. Zodra het ontwerpbestemmingsplan ter inzage is gelegd kunt u stukken inzien. Op dit moment liggen er geen stukken ter inzage en kunt u ook geen zienswijze indienen ten aanzien van het voornemen het bestemmingsplan te gaan wijzigen.

Naar boven