Logo Langedijk
Wijzigingsplan ‘Dorpsstraat 99, 101 en 105 te Broek op Langedijk’, Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken bekend dat zij voornemens zijn het wijzigingsplan “Dorpsstraat 99, 101 en 105” te Broek op Langedijk vast te stellen. Het wijzigingsplan voorziet in de mogelijkheid tot het realiseren van 9 woningen en maximaal 200m2 aan detailhandel in het voormalige Bollengebouw met parkeervoorzieningen. De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in het bestemmingsplan “Broek op Langedijk”.

Inzage en zienswijzen

Bovengenoemd ontwerp wijzigingsplan ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van de dag na deze publicatie gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Ook is het ontwerp wijzigingsplan te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk.nl (leven in Langedijk – bouwen – bestemmingsplannen) of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG te Noord-Scharwoude. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 2 december 2013

Burgemeester en wethouders van Langedijk

Naar boven