Logo Leeuwarden
Vastgesteld gecombineerde wijzigings- en uitwerkingsplan ‘Leeuwarden – Binnenstad-Harmoniekwartier’, Leeuwarden

Van 5 december 2013 tot en met 16 januari 2014 ligt het vastgestelde gecombineerde wijzigings- en uitwerkingsplan “Leeuwarden – Binnenstad-Harmoniekwartier” met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het gebied wordt globaal begrensd door de Haniasteeg, de achterzijde van de bebouwing van de Nieuwestad, de Wolvesteeg, de Molensteeg en het Groot Schavernek.

Ontwikkeling

Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan “Leeuwarden-Binnenstad” ten behoeve van de realisatie van een poppodium en de daarmee samenhangende voorzieningen in het Harmoniekwartier.

Inzage

Het vastgestelde gecombineerde wijzigings- en uitwerkingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien:

Bent u het niet eens met dit vastgestelde gecombineerde wijzigings- en uitwerkingsplan?

Dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 6 december 2013 tot en met 16 januari 2014

  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit tot vaststelling treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven