Logo Binnenmaas
Voorontwerpbestemmingsplan ‘Oud Bonaventurasedijk 99a/99b in Maasdam’, Binnenmaas

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken, ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid ten behoeve van het bouwen van een bedrijfsloods voor ZHE Maasdam op het perceel Oud Bonaventurasedijk 99a/99b in Maasdam.

Het betreffende voorontwerpbestemmingsplan is inmiddels opgesteld en ligt op grond van de gemeentelijke inspraakverordening van 2 december 2013 tot en met 13 januari 2014 voor een ieder ter inzage bij de balie Omgevingszaken in het gemeentehuis, Sportlaan 22 in Maasdam. Ook is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website van gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel / Bekendmakingen en besluiten’ en via de website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0585.BPMSDoudbondijk99-VO01.

Tijdens de periode dat het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder schriftelijk of mondeling een inspraakreactie indienen. Een schriftelijke inspraakreactie kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het geven van een mondelinge reactie of voor een meer uitgebreide toelichting kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met mevrouw K. van Gammeren, telefoonnummer 078-676 44 33.

29 november 2013

Naar boven