Logo Bergen (Li)
MER-aanmeldingsnotitie, Beltweg 23, Siebengewald, Bergen (L)

Burgemeester en Wethouders van Bergen (L) maken gelet op artikel 7.17 Wet milieubeheer, het volgende bekend.

Op 25 februari 2013 is een aanmeldingsnotitie ontvangen ten behoeve van de procedure voor een omgevingsvergunning voor een uitbreiding van het vleesvarkensbedrijf aan Beltweg 23 te Siebengewald (kadastraal bekend gemeente Bergen sectie R, nummers 990 (gedeeltelijke) en 911.

Burgemeester en Wethouders hebben op 19 november 2013 besloten dat voor de activiteit géén milieueffectrapport hoeft te worden gemaakt

Naar de mening van het college leiden de voorgenomen activiteiten, gezien de omstandigheden waaronder zij worden ondernomen, niet tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

Het besluit en bijbehorende stukken liggen van 5 december 2013 tot en met 15 januari 2014 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum.

Dit besluit is niet vatbaar voor zelfstandig bezwaar of beroep. De vraag of terecht geen MER wordt geëist kan aanhangig worden gemaakt in het kader van de lopende vergunningprocedure in het kader van de Wabo waarop het besluit betrekking heeft.

Naar boven