Logo Kapelle
Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Kapelle-Biezelinge 3e herziening (Noordstraat), Kapelle

Burgemeester en wethouders van Kapelle maken ingevolge artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4 Awb bekend dat met ingang van donderdag 28 november 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt een ontwerp van het bestemmingsplan Kapelle-Biezelinge 3e herziening.

Plangebied

Het plangebied bestaat uit het perceel, kadastraal Kapelle, sectie F nummer 1317, gelegen aan de Noordstraat, tussen de woningen met huisnummers 17 en 23 te Kapelle.

Hoofdlijnen van het plan

Het perceel is in eigendom van de protestantse gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk. Op het perceel staat de woning Noordstraat 23. Een deel van dit perceel is in gebruik als volkstuinen. De kerkelijke gemeente heeft een verzoek ingediend om op dit deel een bouwvlak toe te voegen voor één vrijstaande woning.

Het plan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Servicecentrum Kapelle op het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Deze stukken zijn tevens digitaal te raadplegen via www.kapelle.nl > Inwoner > Bouwen en Wonen > Bestemmingsplannen. Een volledig digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan, met code NL.IMRO.0678.kapbiezHz003-OW01 is te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn van zes weken een (gemotiveerde) zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Kapelle, Postbus 79, 4420 AC Kapelle. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14 0113. Voor burgers bestaat er ook de mogelijkheid om digitaal een zienswijze in te dienen. Kijk hiervoor op www.kapelle.nl > Mijn Kapelle > Formulieren. U dient dan wel over een DigiD te beschikken. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Kapelle, 27 november 2013

Burgemeester en wethouders van Kapelle

Naar boven