Logo Zeevang
Ontwerpbestemmingsplan ‘Middenweg 1, Oosthuizen’, Zeevang

Burgemeester en wethouders van Zeevang maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8, eerste lid, van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Middenweg 1, Oosthuizen’ voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Middenweg 1, Oosthuizen’ voorziet in de realisatie van een paardenpension ter plaatse van het voormalige agrarisch bouwperceel Middenweg 1 te Oosthuizen.

Inzien bestemmingsplan

Van 28 november tot 10 januari 2014 ligt de papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan ‘Middenweg 1’ (planregels, planverbeelding en plantoelichting) ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag 9.00-12.00 uur, woensdag 16.00-19.00 uur). Voor het inzien van de stukken kunt u zich melden bij het Klantcontactcentrum.

U kunt stukken ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl(IDN: NL.IMRO.0478.BP2013Middenweg1-ON01). Via deze website kunt u inzoomen naar het perceel Middenweg 1 en met de informatieknop de relevante documenten ophalen. De stukken zijn ook in te zien op de gemeentelijke website www.zeevang.nl

Reageren

Gedurende deze periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Zeevang, postbus 1, 1474 ZG Oosthuizen. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u een afspraak maken.

Oosthuizen, 27 november 2013

Burgemeester en wethouders van Zeevang

Naar boven