Logo Noordoostpolder
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘N 50 Ramspol – Ens’, Noordoostpolder

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad in zijn vergadering van 7 oktober 2013 het bestemmingsplan 'N 50 Ramspol – Ens’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 28 november 2013 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl .

De interactieve verbeelding is raadpleegbaar op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00529-VS01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00529-VS01

Het bestemmingsplan 'N 50 Ramspol – Ens’ voorziet in de juridisch-planologische regeling van het reeds gerealiseerde deel van de N 50 (Ramspol – Ens). Het voorliggend bestemmingsplan bevat daarnaast de planologische regeling voor de aansluiting van de geplande noordelijke uitbreiding van het bedrijventerrein Ens op de

N 50. Het plan maakt tevens de aanleg van de nabij deze aansluiting geplande carpoolplaats mogelijk.

De wijzigingen betreffen:

  • de correctie van de in artikel 1 van de planregels onder sublid b opgenomen benaming van het bestemmingsplan;

  • aan lid 6.1 onder h van de voorschriften is toegevoegd de mogelijkheid tot realisering van parkeerplaatsen;

  • binnen de bestemming ‘Verkeer-Wegverkeer 1’ is de mogelijkheid opgenomen voor de aanleg van een grondlichaam aan de noordoostzijde van de te realiseren carpoolplaats.

Tegen het ontwerp van het bestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend bij de gemeenteraad.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder beroep instellen tegen de in het plan opgenomen wijzigingen.

Voor het overige kan tegen het vastgestelde plan uitsluitend beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zich tijdig met een zienswijze te richten tot de gemeenteraad.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de termijn naast een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de heer G. Folmer van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0527) 63 32 85.

Naar boven