Logo Nijmegen
Weigering ontwerp-omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) ‘d’Almarasweg 24’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 29 augustus 2011 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Tennisvereniging Rapiditas voor het plaatsen van een opblaasbare Tennishal met een instandhoudingsperiode van 20 jaar.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z11.007185

De opblaasbare Tennishal wordt geplaatst op het perceel d’Almarasweg 24 te Nijmegen.

Burgemeester en Wethouders maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen bestuursrecht voornemens zijn om de omgevingsvergunning te weigeren.

Het betreft de volgende activiteiten:

  • A. Bouwen van een bouwwerk

  • B. Projectbesluit: afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan

Ter inzage

De weigering ontwerp-omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 28 november tot en met woensdag 8 januari 2014) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen, tevens staan de stukken digitaal raadpleegbaar via http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de periode van terinzagelegging van donderdag 28 november 2013 tot en met woensdag 8 januari 2014 zienswijzen indienen tegen het voornemen om de omgevingsvergunning te weigeren (schriftelijk of mondeling). Binnen de aangegeven termijn kunnen ook adviezen worden uitgebracht.

Een schriftelijke zienswijze moet worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 14024 (houdt daarbij het zaaknummer Z11.007185 bij de hand). Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Definitief besluit omgevingsvergunning

De ingebrachte zienswijzen worden betrokken bij het nemen van de beslissing op de aanvraag.

Meer informatie

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze kennisgeving of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de heer P. Kuster, telefoonnummer: 14 (024) of e-mail peter.kuster@odrn.nl.

Naar boven