Logo Brummen
Toepassen gemeentelijke coördinatieregeling Cortenoeverseweg 105 te Brummen

Burgemeester en wethouders van Brummen maken hierbij bekend dat de gemeenteraad op 17 oktober 2013 besloten heeft de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing te verklaren op de procedure ter verruiming van het agrarische bouwvlak van het perceel Cortenoeverseweg 105 te Brummen. Deze gemeentelijke coördinatieregeling is geregeld in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk om de planologische procedure, in dit geval een bestemmingsplanprocedure te coördineren met de benodigde omgevingsvergunning(en) met de daarbij behorende activiteiten. De coördinatie betreft de voorbereiding en bekendmaking van deze besluiten waardoor er nog maar sprake is van slechts één procedure.

Op de voorbereiding van de gecoördineerde besluiten is de procedure van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) van toepassing. Omdat in dit geval een bestemmingsplan in de coördinatie is inbegrepen, wordt de vaststelling van het bestemmingsplan door de raad tegelijkertijd met de andere besluiten bekend gemaakt. Tegen de vaststelling van de besluiten kan in één keer beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingesteld.

Inzien

Van 28 november 2013 tot en met 8 januari 2014 ligt het raadsbesluit ter inzage bij de algemene informatiebalie, Engelenburgerlaan 31 te Brummen.

Tegen dit raadsbesluit kan geen bezwaar en beroep worden ingesteld.

Informatie

Voor meer informatie over deze bekendmaking kunt u contact opnemen met de heer A. Noordermeer, team Beleid via telefoonnummer (0575) 56 82 33.

Naar boven