Logo Boxtel
Verleende omgevingsvergunning met uitgebreide voorbereidingsprocedure Liempdseweg 24, Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij vergunning hebben verleend voor het uitbreiden van de woning en het bijgebouw en het legaliseren van 2 carports op de locatie Liempdseweg 24.

Het project heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • bouwen bouwwerk

  • gebruiken in strijd met bestemmingsplan.

De vergunning is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

Inzage

De beslissing is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure en ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van vrijdag 29 november 2013 ter inzage. Voor inzage kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49, of via e-mail afdeling.ro@boxtel.nl

Beroep

Vanaf de dag nadat dit besluit ter inzage is gelegd, kan daartegen gedurende een termijn van zes weken een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden. In de meeste gevallen kan dat alleen indien tegen het ontwerp van het besluit zienswijze is kenbaar gemaakt. Het beroepschrift dient te worden gericht aan de Rechtbank Oost-Brabant, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kan tegelijkertijd met het instellen van beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de bovengenoemde rechtbank.

Boxtel, 28 november 2013

Burgemeester en wethouders van Boxtel. M. Buijs burgemeester

J.K. Fraanje secretaris

Naar boven