Logo Noord-Brabant
Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 3, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben in hun vergadering van 24 september 2013 de Wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 3 vastgesteld. Deze planologische verordening stelt eisen aan door de gemeenten in Noord-Brabant op te stellen bestemmingsplannen en andere planologische maatregelen.

Inhoud van de wijzigingsregeling

De wijziging Verordening ruimte 2012, kaartaanpassingen 3 betreft de aanpassing van diverse begrenzingen van de Verordening ruimte 2012. Een deel van de wijzigingen heeft betrekking op de ecologische hoofdstructuur en hangt samen met de vaststelling van het Natuurbeheerplan 2014. Daarnaast zijn grenzen – met name van het bestaand stedelijk gebied – op diverse locaties geactualiseerd op basis van vastgestelde bestemmingsplannen.

Beschikbaarheid en inzage van de stukken

U kunt de wijziging welke bekend is onder NL.IMRO.9930.wijzvr12kaarten3-va01 en de daarbij behorende stukken raadplegen en downloaden via de provinciale website: http://ruimtelijkeplannen.brabant.nl en via de landelijke website voor het raadplegen van ruimtelijke plannen: http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inwerkingtreding

De wijziging is met ingang van 3 oktober 2013 in werking getreden.

Geen mogelijkheid van beroep

In verband met het bepaalde in artikel 8:2, onder a, van de Algemene wet bestuursrecht kan tegen het besluit tot vaststelling van de wijziging geen beroep worden ingesteld.

’s-Hertogenbosch, november 2013

Naar boven