Logo Bunschoten
Terinzagelegging Ontwerpbestemmingsplan Groeneweg, Bunschoten

Het college van burgemeester en wethouders van Bunschoten deelt mee dat met ingang van 28 november 2013 het ontwerp van het bestemmingsplan Groeneweg voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage ligt. Tijdens kantooruren kunt u het bestemmingsplan inzien op het gemeentehuis aan de Stadsspui 1 bij de werkeenheid ruimtelijke ordening van de afdeling RO&V.

Desgewenst kunt u een afspraak maken om het bestemmingsplan buiten kantooruren in te zien. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via de website van de gemeente www.bunschoten.nl . Klik links in het menuscherm op Bewoners vervolgens op Wonen en Leven daarna op Bouwen en ten slotte op Bestemmingsplannen online. Klik onder op de pagina op de link “klik hier voor de overzichtskaart” en klik tot slot op de locatie van de Groeneweg (nabij huisnummer 24). Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0313.Buitengebied0602-0201 in te vullen.

Plangebied

Concreet heeft het bestemmingsplan betrekking op twee percelen. Op het ene perceel, gelegen achter Groenweg 24, was een nertsenhouderij gevestigd die de gemeente in 2009 heeft aangekocht. De bedrijfsactiviteiten zijn nu beëindigd en dit perceel is na ontmanteling van de farm ingericht als weidegebied. Op het andere perceel, gelegen naast Groeneweg 22, zullen maximaal 4 woningen worden gerealiseerd met toepassing van de “ruimte voor ruimteregeling”.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze dient geadresseerd te worden aan de gemeenteraad van Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE BUNSCHOTEN-SPAKENBURG. Indien u mondeling uw zienswijze over het plan naar voren wenst te brengen, dan dient u hiervoor binnen de terinzagetermijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar de heer F.H.E. Roelofse, bereikbaar via telefoonnummer 14033.

Naar boven