Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan ‘Noord Deurningen, groenstrook Gravenveen’, Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 29 november 2013 het volgende ontwerp-bestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerp-bestemmingsplan “Noord Deurningen, groenstrook Gravenveen”

Het ontwerp-bestemmingsplan beslaat het gebied ten zuiden van de weg Gravenveen en ten noorden van de woningbouwlocatie ‘Noord Deurningen III’ en heeft tot doel de inrichting en het gebruik van deze gronden als park mogelijk te maken. Het gebied wordt voorzien van de bestemming ‘Groen’.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan en ligt voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden bij de receptie in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.NDEBPGRAVENVEEN-0301

De bronbestanden staan op http://www/gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_online/manifest.xml .

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA te Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met dhr. Klieverik van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging om een overschrijding van de termijn te voorkomen.

Informatiebijeenkomst

Op maandag 9 december a.s. wordt er voor belangstellenden om 20:00 uur een informatiebijeenkomst gehouden in Kulturhus De Mare in Noord Deurningen. Daarbij zal een toelichting worden gegeven op zowel het ontwerp-bestemmingsplan als het inrichtingsplan.

Naar boven