Logo Hattem
Ontheffing Ruimtelijke Verordening Gelderland ten behoeve van bestemmingsplan Hattemse Loo, Hattem

Gedeputeerde Staten maken bekend dat zij op 20 november 2013 een ontheffing van de Ruimtelijke Verordening Gelderland hebben verleend ten behoeve van bestemmingsplan ‘Hattemse Loo’.

Met de verleende ontheffing wordt afgeweken van het provinciale beleid inzake functieverandering in aanvulling op het ontwerp bestemmingsplan en ten behoeve van de vaststelling van het bestemmingsplan Hattemse Loo. Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van het terrein van een voormalige bouwmaterialenhandel gelegen aan de Konijnenbergerweg ten behoeve van het oprichten van maximaal vijftien villa’s.

De ontheffing ligt van donderdag 28 november 2013 voor vier weken ter inzage (tot en met woensdag 25 december 2013) in het stadhuis bij de balie Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Ook is de ontheffing te raadplegen via de gemeentelijke website http://www.hattem.nl/Wonen_en_leven/Ruimtelijke_plannen/Bestemmingsplannen/Bestemmingsplannen_in_voorbereiding/Bestemmingsplan_Hattemse_Loo.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn een reactie kenbaar maken. Schriftelijk kan dit bij de gemeenteraad van Hattem, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge reactie kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer M. Knol van de eenheid Ontwikkeling & Advies (038-4431616), of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid.

Hattem, 27 november 2013

Burgemeester en wethouders van Hattem.

Naar boven