Logo Leudal
Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied en bijbehorend Milieueffectrapport (MER), Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het ontwerpbestemmingsplan en MER Buitengebied Leudal ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het buitengebied van Leudal ter vervanging van de huidige bestemmingsplannen van de voormalige gemeenten Hunsel, Haelen, Roggel en Neer en Heythuysen.

Bij het ontwerpbestemmingsplan ligt ook ter visie het Milieueffectrapport (MER) bestemmingsplan Buitengebied Leudal, de passende beoordeling in het kader van de natuurbeschermingswet 1998 en een luchtkwaliteitsonderzoek.

Wilt u het ontwerpbestemmingsplan en/of MER inzien?

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en de onderliggende stukken inzien van 28 november 2013 tot en met 8 januari 2014.

Indienen zienswijzen

Tijdens de eerder genoemde termijn van inzage kan iedereen een schriftelijke zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het MER indienen bij de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Daarbij dient aangegeven te worden of de zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan of het Milieueffectrapport (MER).

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en/of het MER maakt u een afspraak met Esther Puts bereikbaar via 0475-859761 of Lei Goertz 0475-859751.

Klanten die de stukken willen inzien en geen toelichting hoeven, kunnen zich op de gebruikelijke wijze melden bij de receptie. De stukken kunnen worden ingezien in de vergaderhoek van de publiekshal.

Toelichting/vragen

Voor een toelichting en vragen over het plan kunt u vanaf 28 november 2013 een afspraak maken.

Afspraken maakt u telefonisch via het klantcontactcentrum tel. 0475-859000.

Heythuysen, 27 november 2013.

Naar boven