Logo Losser
Bekendmaking intrekking aanwijzing voorkeursrecht, Losser

Het college van B&W maakt, op grond van artikel 8 van de Wet voorkeursrecht gemeenten, bekend dat zij op 19 november 2013 heeft besloten om op de percelen kadastraal bekend als gemeente Losser, sectie K, nummers 6099, 6208, 6209 en 6210 de aanwijzing dat de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing is, in te trekken en deze intrekking te verwerken in het WKPB registratiesysteem. De percelen liggen ter hoogte van de kruising van de Pastoor van Laakstraat en Weverstraat in Overdinkel.

Het besluit ligt met ingang van 4 december 2013 gedurende zes weken bij de publieksbalie in het gemeentehuis ter inzage. De eigenaren en zakelijk gerechtigden van de betrokken percelen krijgen een afzonderlijke kennisgeving.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kunt u een bezwaarschrift indienen tegen de intrekking bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 90, 7580 AB Losser. Een bezwaarschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt, alsmede de gronden van het bezwaar. Naast het indienen van een bezwaarschrift kan bij de voorzieningenrechter te Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden ingediend. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Naar boven