Logo Rotterdam
Bekendmaking ontwerpbesluit ‘kinderdagverblijf Schieweg 112’ ter inzage, Rotterdam

Terinzagelegging Ontwerpbesluit(en) Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure Wabo)

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Noord maakt bekend dat zij voornemens is om de navolgende aanvraag voor een omgevingsvergunning te verlenen:

  • Schieweg 112B, 3038 BD: aanvraag voor de activiteit ‘’bouwen’’ ten behoeve van de vestiging van een kinderdagverblijf aan de Schieweg 112. Gezien de aanvraag en de daarbij ingediende stukken is het de bedoeling om een bestaand winkelpand intern te verbouwen en in gebruik te nemen als kinderdagverblijf waarbij de achterliggende tuin in gebruik zal worden genomen als buitenruimte, tevens speelruimte, behorend bij dat kinderdagverblijf (dossiernummer OMV.11.08.00237).

Het ontwerpbesluit, de aanvraag en de daarbij behorende bescheiden liggen van vrijdag 8 februari 2013 tot en met vrijdag 22 maart 2013 ter inzage in de Stadswinkel van de deelgemeente Noord, Eudokiaplein 35, 3000 BR te Rotterdam. Gedurende deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondelinge of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Noord, postbus 1655, 3000 BR te Rotterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met dhr. J. Boudestijn van de deelgemeente, via 06-23005549.

Naar boven