Logo Almelo
Voorbereidingsbesluit Dollegoor-Slachthuiskade, Almelo

De gemeenteraad van Almelo heeft in haar vergadering van 19 november 2013 besloten dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het gebied Dollegoor-Slachthuiskade (voorbereidingsbesluit).

Het voorbereidingsbesluit geldt voor het gebied Dollegoor en Slachthuiskade, dat grotendeels is gelegen tussen de Dollegoorweg, het Twentekanaal en het Overijssels Kanaal. Het zuidoostelijke deel ligt tussen het Overijssels Kanaal, Kolthofsingel en spoorlijn Wierden-Almelo.

Op grond van het voorbereidingsbesluit mag het gebruik van gronden en bouwwerken niet gewijzigd worden zonder omgevingsvergunning. Daarnaast dienen aanvragen om omgevingsvergunning op grond van het voorbereidingsbesluit te worden aangehouden.

Het besluit ligt met ingang van maandag 25 november 2013 tot en met maandag 6 januari 2014 voor een ieder ter inzage. Het besluit treedt op 26 november 2013 in werking.

Inzien van het voorbereidingsbesluit

Het besluit is in te zien:

  • Bij de publieksbalie van het Klant Contact Centrum, Stadhuisplein 1 te Almelo. Een ieder kan hier terecht zonder afspraak van 9.00 – 12.00 uur (werkdagen), met afspraak van 13.00 – 16.00 uur (ma/di/wo/vr) en van 13.00 – 19.00 uur (do);

  • Via de website van de gemeente Almelo op www.almelo.nl ;

  • Via www.ruimtelijkeplannen.nl

Het is niet mogelijk om bezwaar of beroep in te dienen tegen het voorbereidingsbesluit.

Naar boven