Grensoverschrijdende fusie Atradius Collections B.V. en Atradius Collections SA.

Bij het handelsregister ten kantore van de Kamer van Koophandel Oost Nederland zijn de stukken als bedoeld in de wet ter inzage gelegd inzake de voorgenomen fusie tussen Atradius Collections B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Ommen en kantoorhoudende te Van Reeuwijkstraat 44, 7731 EH Ommen, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 29051065 als verkrijgende vennootschap en Atradius Collections SA., een naamloze vennootschap naar het recht van België, met adres te Prince de Liège 74-78, 5100 Namur (Jambes), België, ingeschreven bij de Kruispuntbank van ondernemingen in België onder nummer 0403.275.322 (register van rechtspersonen Namur) als verdwijnende vennootschap. Deze stukken alsmede de overige stukken bedoeld in de wet zijn tevens neergelegd ten kantore van beide vennootschappen.

Aangezien de verkrijgende vennootschap enig aandeelhouder is van de verdwijnende vennootschap ten tijde van de fusie, zijn er geen regelingen getroffen voor minderheidsaandeelhouders.

Schuldeisers van Atradius Collections SA kunnen tot twee maanden na openbaarmaking van een afschrift van de notariële akte, waarbij de fusie tot stand is gekomen, in de Belgische staats courant (Belgian State Gazette) ten aanzien van vorderingen die ontstaan zijn vóór boven genoemde openbaarmaking en die niet zijn verlopen, een waarborg verlangen. Schuldeisers van Atradius Collections SA kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen op het voornoemde adres van deze vennootschap.

Schuldeisers van Atradius Collections B.V. kunnen tot een maand na vandaag door een verzoekschrift aan de rechtbank te Zwolle – met vermelding van de waarborg die wordt verlangd – tegen het voorstel tot fusie in verzet komen. Schuldeisers van Atradius Collections B.V. kunnen kosteloos inlichtingen verkrijgen op het voornoemde adres van deze vennootschap.

Naar boven