Logo Schagen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kanaalkade 35 te Schoorldam’, Schagen

NL.IMRO.0441.BPLGHKanaalkade35-ON01

Burgemeester en wethouders van Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat gedurende zes weken, met ingang van 28 november 2013 tot en met 8 januari 2014 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Kanaalkade 35 te Schoorldam”.

Inhoud bestemmingsplan.

Het plangebied is gelegen aan de Kanaalkade 35 te Schoorldam. Het plan regelt planologisch de bestemming wonen, zoals deze bestemming gold voor de vaststelling van het bestemmingsplan “Landelijk Gebied Harenkarspel”. Abusievelijk is bij die vaststelling het perceel aan de Kanaalkade 35 in zijn geheel voor bedrijfsdoeleinden bestemd.

In het voorliggende ontwerpplan herstellen wij de (feitelijke) woonbestemming.

Ter inzagelegging

Het ontwerp ligt voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

Gedurende de termijn van de ter inzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Schagen, Postbus 8, 1740 AA Schagen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via tel.nr 0224 210208. De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Schagen, 27 november 2013

Naar boven