Logo Zwolle
Vaststelling bestemmingsplan Turnhoutsweg, Zwolle

De gemeenteraad van Zwolle maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 18 november 2013 (besluitnummer EC1310-0019) het bestemmingsplan Turnhoutsweg heeft vastgesteld

Het plangebied van het bestemmingsplan wordt begrensd door de Turnhoutsweg.

Het bestemmingsplan voorziet in het vastleggen van de bestemming “Verkeer – erftoegangsweg” voor de Turnhoutsweg om de bestemming in overeenstemming te brengen met het karakter van de weg. De Turnhoutsweg is inmiddels heringericht en tevens is het verkeersbesluit genomen zodat ter plaatse niet harder mag worden gereden dan 30 km/u.

Het bestemmingsplan Turnhoutsweg met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 28 november 2013 gedurende zes weken tot en met 8 januari 2014 het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0193.BP13008-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar via

http://ro.zwolle.nl/plans/NL.IMRO.0193.BP13008-/NL.IMRO.0193.BP13008-0002/

Een ieder kan op een computer in het informatiecentrum het digitale plan raadplegen.

Het Stadskantoor is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan slechts door die belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, die beroep heeft ingesteld tegen het deels vernietigde bestemmingsplan”Infrastructuur Turnhoutsweg-Boeierweg. Het adres van de Raad van State luidt: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Op het besluit tot vaststelling van dit bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing is. Dit betekent dat:

  • a. een belanghebbende in een beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit;

  • b. na afloop van de beroepstermijn van zes weken geen nieuwe beroepsgronden meer kunnen worden aangevoerd;

  • c. in een beroepschrift moet worden vermeld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Naar boven