Logo Heeze-Leende
Ontwerpuitwerkingsplan ‘Woongebieden Providentia 2e fase’, Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan “Woongebieden Providentia 2e fase” met ingang van 28 november 2013 tot en met 8 januari 2014 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpuitwerkingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl .

In het bestemmingsplan Providentia zijn voor de woongebieden uitwerkingsgebieden opgenomen. In dit uitwerkingsplan is 1 van deze gebieden opgenomen. De doelstelling van dit uitwerkingsplan is het mogelijk maken van 40 woningen en het realiseren van 1 zorgwoning voor cliënten van Kempenhaeghe.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan het college van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om uw zienswijze mondeling kenbaar te maken wordt u verzocht een dergelijk verzoek uiterlijk 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging in te dienen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met mevrouw Y.J. Trienekens (040-2241494). U zult dan worden uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Naar boven