Logo Oostzaan
Kennisgeving inzage ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oostzaan 2013 en ontwerpplan-MER, Oostzaan

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken, overeenkomstig is bepaald in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening, artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 7.11 Wet milieubeheer, bekend dat met ingang van donderdag 14 februari 2013 gedurende een periode van 6 weken de navolgende stukken ter inzage liggen:

  • Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oostzaan 2013 (identificatienummer: NL.IMRO.0431.BP2012003001-0301). Het nieuwe bestemmingsplan heeft betrekking op het grondgebied van de gemeente Oostzaan dat gelegen is buiten de dorpskern (hieronder wordt verstaan de bestemmingsplannen Kom en Centrum) en de bedrijventerreinen. Het bestemmingsplan regelt welk gebruik van gronden en bebouwing is toegelaten, en wat er gebouwd mag worden;

  • Het ontwerp milieueffectrapport (plan-MER). Hierin zijn de milieueffecten van het bestemmingsplan beoordeeld. Het plan-MER is als bijlage opgenomen in het ontwerpbestemmingsplan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het plan-MER kunt u inzien:

Gelijktijdig ligt de Inspraaknota voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied Oostzaan ter inzage. Hierin zijn de inspraak- en overlegreacties van het voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied kort samengevat en beantwoord. Op een aantal punten is naar aanleiding van de inspraaknota het ontwerpbestemmingsplan ten opzichte van het voorontwerp gewijzigd.

Gelegenheid tot indienen van zienswijzen

De stukken liggen vanaf donderdag 14 februari 2013 tot en met woensdag 27 maart 2013 ter inzage. Binnen deze termijn van ter inzage legging kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbestemmingsplan en/of het plan- MER. Dit heet het indienen van zienswijzen. U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling kenbaar maken.

  • Schriftelijke zienswijzen kunt u tot 28 maart 2013 indienen door een brief te sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Oostzaan, postbus, 1530 AA Wormer, onder vermelding van "zienswijze";

  • Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer A. Warmenhoven van de afdeling Beleid en Regie, tel: (075 651 2100) Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp-planMER kunt u ook bij de heer A. Warmenhoven terecht.

Wij verzoeken u expliciet in uw zienswijze te vermelden waartegen de zienswijze zich richt (tegen het bestemmingsplan of de planMER).

Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk.

Naar boven