Logo Katwijk
Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Parapluherziening Industrielawaai ‘t Heen, Katwijk

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Parapluherziening Industrielawaai ’t Heen van de gemeente Katwijk, met de identificatiecodes ‘NL.IMRO.05370000.PC_Middel06Rph1-’ en ‘NL.IMRO.05370000.PC_Sportph2K1-’, ligt met ingang van 22 november 2013 tot en met 2 januari 2014 ter inzage.

Plangebied

De parapluherziening is een partiële herziening die betrekking heeft op twee bestaande bestemmingsplannen die rondom Bedrijventerrein ’t Heen zijn gelegen. Aan de noordzijde van bedrijventerrein ’t Heen, valt het bestemmingsplan binnen het plangebied van bestemmingsplan Sportpark de Krom. Aan de zuidzijde van bedrijventerrein ‘t Heen valt het bestemmingsplan binnen het plangebied van bestemmingsplan Middelmors. Met deze parapluherziening wordt in deze twee bestemmingsplangebieden de correcte geluidzone opgenomen. Aanleiding voor de parapluherziening is de vaststelling van het Geluidreductieplan in 2012.

Wijziging ten opzichte van het ontwerp

Tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld met inachtneming van de wijzigingen zoals omschreven in het raadsvoorstel. De volgende wijzigingen zijn onder andere aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan:

Toelichting

  • In de toelichting en regels zijn enkele spel- en grammaticale fouten gecorrigeerd;

  • In de toelichting is informatie aangaande het vooroverleg toegevoegd;

  • In de toelichting is de juiste afbeelding voor de gewijzigde contour opgenomen;

  • Bij de toelichting is de correcte bijlage 2 opgenomen, het vastgestelde geluidreductieplan uit januari 2012;

Regels

  • In de regels bij Artikel 2 is sublid 2.1 b verwijderd omdat hiermee binnen de geluidcontour ongewenst toch geluidgevoelige objecten kunnen worden gerealiseerd.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.05370000.PC_Middel06Rph1- en http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.05370000.PC_Sportph2K1-.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.05370000.PC_Middel06Rph1- en http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.05370000.PC_Sportph2K1-

Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 te Katwijk.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende 23 november 2013 tot en met 3 januari 2014 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar hebben gemaakt.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoedeisend belang kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Digitaal indienen is ook mogelijk.

Naar boven