Logo Heeze-Leende
Ontwerpbestemmingsplan ‘Molenschut tegenover 3 Leende’, Heeze-Leende

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maakt, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Molenschut tegenover 3 Leende” met ingang van 21 november 2013 tot en met 3 januari 2014 ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

In het bestemmingsplan wordt de bestemming Agrarisch omgezet in de bestemming Agrarisch-Agrarisch Bedrijf met aanduiding “iv” van intensieve veehouderij. Hiermee wordt de verplaatsing van een varkenshouderij naar de Molenschut, het perceel kadastraal bekend Leende, sectie G, nummer 547 en 548, mogelijk gemaakt.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten gericht worden aan de gemeenteraad van Heeze-Leende, Postbus 10.000, 5590 GA te Heeze. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Als u uw zienswijze mondeling wil indienen, dan wordt u verzocht hiervoor een verzoek in te dienen, 14 dagen voor het einde van de ter inzage legging. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer M. van der Lans (040-2241447) U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarbij u uw zienswijzen kunt weergeven.

Naar boven