Logo Heeze-Leende
Bestemmingsplan Geldropseweg 16 te Heeze vastgesteld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heeze-Leende maken bekend dat de gemeenteraad op 4 november 2013 het bestemmingsplan ‘Geldropseweg 16 te Heeze’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ziet op een herziening van het bestemmingplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ voor het perceel Geldropseweg 16 te Heeze ten behoeve van een uitbreiding van de functieaanduiding naar een bedrijf dat naast agrarisch technische werkzaamheden tevens civieltechnische werkzaamheden uitvoert. Het bedrijf kent momenteel de bestemming ‘Bedrijf’ met de aanduiding ‘agrarisch technisch hulpbedrijf’. Het bestemmingsplan ziet op het wijzigen van voornoemde aanduiding naar de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – agrarisch technische en civieltechnische werkzaamheden’. Tevens ziet het verzoek op een uitbreiding van het bestemmingsvlak met 575 m². Hierdoor krijgt het bestemmingsvlak een oppervlakte van 5000 m². De bestemmingsplanherziening gaat gepaard met een investering in de landschappelijke kwaliteit.

Het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 21 november 2013 tot en met 1 januari 2014 voor een ieder ter inzage in de hal van het gemeentehuis. Tevens zijn het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl .

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzagelegging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Belanghebbenden die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de termijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven