Logo Olst-Wijhe
Ontwerp Bestemmingsplan Oude Deventerweg 2 te Olst en Boerlestraat 24 te Wijhe en ontwerp Beeldkwaliteitplan Erftransformatie Oude Deventerweg 2 / M. van Doorninckweg te Olst, Olst-Wijhe

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Oude Deventerweg 2 te Olst en Boerlestraat 24 te Wijhe heeft betrekking op de kadastrale percelen Olst sectie D, nummers 4315, 5276, 4688, 4687 en 3931, gelegen op de hoek Oude Deventerweg 2 / M. van Doorninckweg te Olst en op het kadastrale perceel Wijhe sectie D, nummer 1659, gelegen aan de Boerlestraat 24. Het plan heeft tot doel om de transformatie van twee voormalige bedrijfspercelen (autobedrijf en slagerij) naar woningbouw mogelijk te maken, waarbij tevens een nieuwe woningbouwkavel wordt gevestigd ten oosten van de M. van Doorninckweg 24. Het ontwerp Beeldkwaliteitplan Erftransformatie Oude Deventerweg 2 / M. van Doorninckweg te Olst vormt het w¼elstandskader waaraan de woningbouwplannen voor genoemde percelen moeten voldoen. Het plan komt in de plaats van de vigerende criteria zoals die in de gemeentelijke welstandsnota voor dit gebied zijn geformuleerd.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken en het ontwerpbeeldkwaliteitplan liggen van 21 november 2013 tot en met 1 januari 2014 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Raadhuisplein 1) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b) en zijn in te zien op de gemeentelijke website. Het ontwerpbestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2013001044-0201, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/ .

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welk plan en op welke onderdelen van dit plan de zienswijze betrekking heeft. Voor nadere informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Raadhuisplein 1, Wijhe), telefonisch te bereiken via ons klantcontactcentrum: telefoonnummer 14 0570.

Naar boven