Logo Boxtel
Bestemmingsplan De Braken e.o., Boxtel

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 22 november 2013 tot en met vrijdag 3 januari 2014 het bestemmingsplan De Braken e.o. ter inzage ligt. Dit plan is door de gemeenteraad op 24 september 2013 gewijzigd vastgesteld.

Wijzigingen

Ten opzichte van het ontwerpplan zijn er naar aanleiding van ingediende zienswijzen wijzigingen aangebracht in een beperkt aantal perceelsbestemmingen, in de tekst van de toelichting en in de tekst van regels met betrekking tot de bestemming Leiding-Gas.

Inzage

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0757.BP02debraken2013-VST1.

Ook kunt u, na een telefonische afspraak met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. (0411) 65 53 07, de papieren versie van het plan inzien.

Beroep

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpplan hebben ingediend bij de gemeenteraad en zij die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kunnen tot en met 3 januari 2014 beroep instellen. Dit beroep kunt u sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA Den Haag.

Verder kan iedere belanghebbende tegen de wijzigingen die bij de vaststelling door de gemeenteraad zijn aangebracht, ook tot en met 3 januari 2014 beroep instellen.

In werking

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking na het verstrijken van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Tegelijk met een beroep is het mogelijk om de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Indien een dergelijk verzoek is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het plan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Boxtel, 21 november 2013

Burgemeester en wethouders van Boxtel, M. Buijs, burgemeester

J.K. Fraanje, secretaris

Naar boven