Logo Oost Gelre
Ontwerpbesluit ‘omgevingsvergunning Groenlo, hotel Marveld recreatie’, Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat de ontwerp "Omgevingsvergunning Groenlo, hotel Marveld recreatie" met ruimtelijke onderbouwing en bijbehorende stukken met ingang van 22 november 2013 voor iedereen ter inzage ligt (conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht). De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit bouwen en handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening en voorziet in een oprichting van een hotel met spa op Marveld recreatie aan de Elshofweg 3 te Groenlo.

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met 2 januari 2014. Het plan kan worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393481), en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de projectafwijking naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Naar boven