Logo Bunnik
Ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Dorp Odijk 0212, Bunnik

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van vrijdag 22 november 2013 gedurende zes weken (tot en met donderdag 2 januari 2014) het ontwerpbestemmingsplan 1e partiële herziening Dorp Odijk 0212 en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de afronding van het project Rheijnborch te Odijk mogelijk met vijf grondgebonden woningen. Het project Rheijnborch ligt op het voormalige dorpshuisterrein in Odijk en wordt begrensd door de Zeisterweg, de Oude Haven en het Diaconie erf. Op basis van het geldende bestemmingsplan Dorp Odijk 2012 is uitsluitend de bouw van vier twee-onder-één kap woningen mogelijk. In de 1e partiële herziening Dorp Odijk 2012 wordt het bouwvlak op de verbeelding (plankaart) aangepast, het maximum aantal woningen verhoogd van vier naar vijf en de woningtypologie vrijgelaten. Daarnaast wordt de aanleg van twee extra parkeerplaatsen aan het Diaconie erf mogelijk gemaakt.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het plan is binnen de genoemde termijn als volgt digitaal raadpleegbaar:

Het plan is volledig digitaal raadpleegbaar op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0312.bpODKphdorpodijk-on01

De bronbestanden van het plan zijn beschikbaar via http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0312/NL.IMRO.0312.bpODKphdorpodijk-on01

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk.

Zienswijze indienen

Van 22 november 2013 tot en met 2 januari 2014 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met M. Balkema van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 6594809 (niet op woensdagen).

Het is niet mogelijk om digitaal (per e-mail) een zienswijze in te dienen.

Naar boven